احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

نگرانی آمریکا از حضور موشک‌های ایران در نمایشگاه دوحه

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره حضور مقام‌های نظامی و تجهیزات دفاعی ایران در نمایشگاه دفاعی دوحه بیانیه‌ای صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 25
کد خبر: ۱۲۷۳۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، آمریکا به حضور مقام‌های نظامی و موشک‌های ایران در نمایشگاه دفاعی دوحه واکنش نشان داده و از آن ابراز «تأسف و نگرانی» کرده است.

«ند پرایس»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای شامگاه پنجشنبه تصریح کرد: «ما عمیقاً از حضور مقام‌های نظامی ایران و گزارش‌های مربوط به حضور افسران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در نمایشگاه دفاعی دوحه در قطر متأسف و نگرانیم.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «با توجه به اینکه ایران بزرگترین تهدید برای ثبات دریانوردی در منطقه خلیج [فارس]به شمار می‌رود ما کاملاً حضور آن‌ها در این نمایشگاه و نمایشگاه پدافند دریایی را رد می‌کنیم.»

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بخش پایانی تأکید کرد: «مبادلات مربوط به سلاح‌های ایران ذیل قوانین مختلف آمریکا از جمله تحریم‌های مربوط به تروریسم و سلاح‌های کشتار جمعی قابل تحریم هستند.»

خبرگزاری انگلیسی رویترز روز چهارشنبه در گزارشی به حضور ایران در «نمایشگاه صنایع دفاعی دوحه» پرداخته و نوشته بود ایران در این نمایشگاه قدرت موشکی خودش را به نمایش گذاشته است. این خبرگزاری حضور ایران در این نمایشگاه دفاعی، همزمان با تلاش‌ها در مذاکرات وین برای اجرای کامل برجام را جالب توجه دانسته بود.

طبق توضیحات رویترز در غرفه ایران پوستر بسیار بزرگی از یک قایق تندرو با کماندو‌ها نصب شده بود. در غرفه‌ای در مجاورت ایران نیز شرکت آمریکایی «جنرال اتمیکس» پهپاد «ام کیو-۹» خود را به نمایش گذاشت که برای اجرای جنگ‌های ضد سطحی از جمله نظارت دریایی طراحی شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر